Sanne en Jijwel.nl

Ik ben Sanne Steenbergen, aangenaam! Als ondernemer en ontwerper ben ik gek op kaartjes ontwerpen en kaartjes sturen.

Want het is zo leuk om te zien hoe blij iemand kan worden met een kaartje. Een kleine boodschap om iemand even te laten weten

dat je aan diegene denkt.

Al vanaf dat ik een klein meisje was stuurde mijn oma mij kaartjes. Dat terwijl ze bijna om de hoek woont en ik haar dagelijks sprak. Als ik dan na een lange dag school naar boven ging zag ik daar op mijn kussen een kaartje. Een heel simpel, vrolijk kaartje met de ontzettende lieve woorden van mijn oma: ‘Ik hou van je’!. Dan kon mijn dag niet meer stuk. Zo’n klein gebaar, maar zo’n grote impact.

Nu jaren later heb ik een grote collectie van kaartjes geschreven door oma. Ik kan ze gewoon niet weggooien, zo dierbaar zijn ze mij.

Ook nu ik uit huis ben ontvang ik nog vaak een kaartje van oma en dat doet mij goed. Na elk kaartje bel of app ik oma om haar te bedanken.

Ik gun iedereen zo’n lieve oma als ik. Maar daar kwam wel mijn idee van Jijwel.nl vandaan. Want ik word blij van kaartjes! Ik dacht laat ik nog meer mensen blij maken met kaartjes en laten we elkaar blij maken met kaartjes. Daar wordt de wereld toch een ietsjepietje leuker van?

Daarom heeft jijwel.nl kaartjes voor elke gelegenheid met de vrolijkste prints en kleuren. En of je de kaartjes nou zelf bewaard of schrijft naar een dierbare, zolang ze maar blij maken.

ELKE BESTELLING FEESTELIJK INGEPAKT

JIJ BLIJ IK OOK BLIJ!

ALTIJD ZO SPOEDIG MOGELIJK VERSTUURD

Winkelwagen