Het goede doel

Jijwel.nl is er niet alleen voor jou en mij maar voor iedereen. Met de verkoop van kaartjes steunen wij het goede doel. Denk bijvoorbeeld aan de eenzame ouderen. Jijwel.nl wil iedereen laten weten dat wij aan ze denken, jij ook?

 

Naast onze gewone collectie kaarten kun je ook kiezen voor de goede doelen kaarten. Hiermee koop je een kaartje voor jezelf en voor een oudere. ZIj ontvangen een kaart met vrolijke boodschap en jij laat weten dat je aan ze denkt.


Wist je dat bijna de helft van de ouderen zich eenzaam voelt? Meer dan 590.000 mensen voelen zich zelfs ernstig eenzaam! Ik van Jijwel.nl wil daarom aan alle ouderen laten weten dat ze niet alleen zijn door middel van een kaartje die misschien jij wel voor ze koopt! Want voor deze mensen heeft dit kleine gebaar een grote impact!

 

Elke maand ga ik persoonlijk naar een verzorgingstehuis en geef ik de kaartjes aan de ouderen die wel een opsteker kunnen gebruiken. Op de kaarten die gekocht zijn staat een leuke boodschap. Ik denk dat de ouderen ontzettend blij zullen zijn met alle prachtige kaarten en natuurlijk zal ik dit ook met jullie delen op de social mediakanalen.

 

Benieuwd waarom ik op dit idee ben gekomen? Lees dan het over ons verhaal waar ik vertel dat mijn oma een grote inspiratie bron is geweest.

Winkelwagen